AcasăOldSef din Politie, trimis in judecata pentru lovituri cauzatoare de moarte

Sef din Politie, trimis in judecata pentru lovituri cauzatoare de moarte

Un reprezentant al legii – cu functie de conducere- din Timis va ajunge in instanta. Acuzatia pe care procurorii i-o aduc barbatului se incadreaza in categoria infractiunii de „loviri sau vatamari cauzatoare de moarte”.

Vizat de aceasta acuzatie este comisarul Daniel-Ion Disaga, seful politiei orasului Gataia, din Timis, pe care procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis l-au trimis in judecata, odata ce au finalizat cercetarile in dosarul deschis pe numele sau, ca urmare a unui indcident datand din vara anului 2014. Politistul va aparea in fata magistratilor de la Tribunalul Timis, din cate precizeaza, joi, Ministerul Public.

Concret, ofiterul de politie este acuzat ca, in dupa-amiaza zilei de 9 august 2014, ar fi lovit cu pumnul in barbie un barbat baut. Din cate mentioneaza procurorii, in urma agresiunii, barbatul s-a dezechilibrat si a cazut, lovindu-se la cap si suferind o „hemoragie cerebrala, leziuni traumatice ce au condus apoi in scurt timp la decesul acesteia”. Agresiunea ar fi avut loc in incinta Biroului de investigatii criminale din sediul Politiei orasului Gataia.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger