AcasăOldSef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, retinut

Sef de directie din Consiliul Judetean Caras-Severin, retinut

Seful directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras Severin a fost retinut entru 24 de ore, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce in cursul zilei trecute a fost audiat mai multe ore la sediul DNA Timisoara.

Masura in cazul lui Ianas Roseti a fost decisa dupa ce, miercuri, procurorii DNA Timisoara l-au prins in flagrant primind 9.000 de lei, reprezentand, sustin reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie, o transa dintr-o suma de bani pe care ar fi pretins-o seful directiei, in schimbul atribuirii, in mod preferential, a unor contracte. „Este vorba de Ianas Roseti, directorul Directiei de administrarea domeniului public si privat din cadrul Consiliului Judetean Caras-Severin. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce lua suma de 9.000 de lei, dintr-un total pretins de 8.000 de euro in schimbul atribuirii in mod preferential a unor contracte”, a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, procurorul-sef al DNA Timisoara, Tamas Schiffbeck.

La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie Timisoara, Roseti a declarat ca e nevinovat. Seful directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras Severin urmeaza sa fie prezentat, joi, magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger