AcasăOldSef al Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras -...

Sef al Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras – Severin, trimis in judecata

Directorul executiv al Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) al judetului Caras – Severin a fost trimis in judecata, marti, de catre procurorii anticoruptie Timisoara, pentru luare de mita.

Ianas Roseti se afla la acest moment in arest preventiv. Seful DADPP Caras Severin este acuzat de luare de mita. Din rechizitoriul procurorilor rezulta ca, in perioada 2011-iulie 2014, Roseti ar fi pretins si primit de la o persoana 36.000 lei -aproximativ 8.000 euro, pentru sase contracte incheiate in intervalul 2011-2012, suma reprezentand 10% din valoarea unor contracte de intretinere a drumurilor pe timp de iarna. „Decizia atribuirii acestor lucrari societatii comerciale administrate de catre martorul denuntator a fost luata exclusiv de catre inculpatul Roseti Ianas, neexistand nici macar aparenta respectarii unor proceduri legale de selectie si stabilire a castigatorului contractelor, prin care autoritatea publica locala incredinta lucrarile de deszapezire”, mentioneaza DNA, intr-un comunicat.

Dosarul directorului executiv al Directiei de Administrare a Domeniului Public si Privat Caras Severin a fost trimis spre judecare Tribunalului Caras-Severin.

Sursa foto: aradon.ro

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger