AcasăOldSecretarul de stat Arafat anunta ca nu demisioneaza

Secretarul de stat Arafat anunta ca nu demisioneaza

Documentul din care rezulta faptul ca macar o parte a angajatilor de la ISU Bucuresti ar fi trebuit sa stie de existenta clubului Colectiv – cel in care a avut loc tragedia din 30 octombrie- desi initial se afirmase contrariul, continua sa starneasca reactii.

In conditiile in care dimineata s-a aflat ca intreaga conducere a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a fost suspendata din functie, iar seful Guvernului a cerut, cateva ore mai tarziu, in plina sedinta a Executivului, demiterea sefilor ISU Bucuresti, secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a lasat sa se inteleaga ca nu ia in calcul varianta unei demisii, pentru ca nu considera ca a gresit cu ceva, reiterand faptul ca a fost mintit. „Nu demisionez. Punct”, a precizat Arafat, miercuri dupa-amiaza, intr-o conferinta de presa.

Totodata, Arafat a mai precizat ca dovezile indica faptul ca „s-a confirmat ca ISU Bucuresti a avut cunostinta de adresa si a si dat raspuns”, dar si ca s-au trimis la DNA toate documentele privitoare la aceasta cauza. „Si acum imi cer scuze pentru ca am dat informatii care (…) nu sunt complete”, a adaugat secretarul de stat.

foto: Facebook/Raed Arafat

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger