AcasăOldSase dintre ranitii din "Colectiv" ramasi in spitalele din Capitala, in continuare...

Sase dintre ranitii din „Colectiv” ramasi in spitalele din Capitala, in continuare in stare critica

Din randul celor 37 de pacienti – toti raniti in cumplitul incendiu ce a afectat, in urma cu aproape patru saptamani, clubul „Colectiv” din sectorul 4 al Capitalei – vestile sunt mai putin bune. Sase victime sunt in stare critica, anunta, joi, Ministerul Sanatatii.

In continuare, cei mai multi raniti din „Colectiv” se afla in grija medicilor de la Spitalul de Arsi, de pe Calea Grivitei din Capitala, 11 la numar, in timp ce la Bagdasar Arseni sunt internati alti noua pacienti care au avut de suferit de pe urma incendiului care a cuprins clubul in care, in seara zilei de 30 octombrie, cantau membrii trupei Goodbye to Gravity, la evenimentul de lansare a celui de-al doilea lor album.

Din datele facute publice de MS, mai reies urmatoarele: cate patru raniti raman internati la Grigore Alexandrescu si la Spitalul Militar, cate trei la Elias si Spitalul de Urgenta Floreasca, in timp ce pe mana medicilor de la Universitar sunt in continuare doi raniti din „Colectiv”. Nu in ultimul rand, la Spitalul CC Iliescu ramane un singur pacient care, in urma cu aproape o luna, se afla in clubul cuprins de foc.

Va amintim si faptul ca 39 de raniti au fost transferati in strainatate, in timp ce, in ultimele saptamani, 44 de persoane care au avut de suferit de pe urma nedoritului incident, si care fusesera internati in unitati medicale din Bucuresti s-au simtit progresiv mai bine, iar medicii le-au dat voie sa plece acasa. Din pacate, insa, in ciuda eforturilor specialistilor romani si straini, in grija carora au ajuns o parte dintre pacienti, 60 dintre cei raniti in incendiul devastator, foarte multi dintre ei tineri, au pierit.

foto: facebook.com/ISUBIF

author avatar
Cristina Stefan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger