AcasăOldSase apropiati ai atacatorului francez, retinuti. Printre ei, si rude

Sase apropiati ai atacatorului francez, retinuti. Printre ei, si rude

Presa franceza anunta, duminica dimineata, citand surse din cadrul politiei, faptul ca sase apropiati ai unuia dintre presupusii atacatori- un barbat de origine franceza- ar fi fost retinuti.

Din cate se pare, ar fi vorba despre tatal, fratele si cumnata lui Omar Mostefai, potrivit France 24. Despre barbatul in varsta de 29 de ani media locala anunta ca ar fi unul dintre atacatorii kamikaze din atacurile produse la Bataclan, in care, vineri seara, se desfasura un concert al unei trupe rock americane, sala in interiorul careia au murit zeci de oameni. Tanarul – care a pierit la randul sau, dupa ce a detonat o centura exploziva avuta asupra lui -a fost printre primii suspecti identificati de catre autoritatile franceze, dupa o amprenta.

Mai mult, se pare ca si locuintele acestor apropiati ai atacatorului ar fi fost verificate de catre oamenii legii, cel mai probabil in cautarea unor indicii utile anchetei deschise in acest caz.

Cel mai recent bilant al atrocitatilor din capitala Frantei indica 129 de decese si peste 350 de raniti, 99 dintre victime fiind in stare grava. Nu mai putin de sase atacuri au lovit mai multe puncte ale Parisului, in decurs de aproximativ o jumatate de ora.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger