AcasăOldSapte persoane retinute in dosarul delapidarii de motorina

Sapte persoane retinute in dosarul delapidarii de motorina

Nu mai putin de sapte persoane au fost retinute, de catre oamenii legii, ca urmare a perchezitiilor facute in decursul zilei trecute, intr-un caz in care exista banuieli in privinta savarsirii unor fapte de delapidare de combustibil.

In conditiile in care, deunazi, politistii sibieni mentionau ca, odata incheiate cele 20 de perchezitii facute in acest caz, atat in orasul Medias, cat si in Dumbraveni si in comuna Brateiu, nu mai putin de 17 persoane ar fi urmat sa fie duse la sediul institutiei, pentru a discuta cu oamenii legii, marti s-a aflat ca sapte suspecti au fost retinuti, pentru 24 de ore, urmare a acestor audieri, potrivit Romania Tv.

Acuzatiile care planeaza asupra lor sunt delapidare si, respectiv, delapidare in forma continuata. Mai trebuie spus ca, in cursul zilei de marti, persoanele retinute in acest caz vor fi duse in fata instantei. Iar magistratii de la judecatoria Medias vor fi cei in masura sa decida daca accepta sau nu propunerea privind arestarea preventiva a celor sapte.

Conform IPJ Sibiu, actiunea de marti a vizat angajatii unei societati, asupra carora planau suspiciuni ca ar fi luat fara drept si, ulterior, ca ar fi comercializat „importante cantitati de motorina, pe care le aveau in gestiune”. Desi politistii nu au facut precizari care sa confirme acest lucru, s-a aflat ca suspectii ar fi angajati ai Romgaz.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger