AcasăOldSalarii de lux la stat: Mii de euro lunar. Vezi documentul dat...

Salarii de lux la stat: Mii de euro lunar. Vezi documentul dat publicitatii de Guvern!

Directorii mai multor institutii de stat au salarii  de lux, pe timp de criza. Guvernul a dat publicitatii, marti, un document in care sunt trecute castigurile nete ale operatorilor economici din sectorul energie, unele ridicandu-se la cateva mii de euro.

„Eu vreau sa avem directori foarte bine platiti, dar trebuie sa vedem de ce trebuie sa platim mii de directori cu salarii atat de mari, nu vorbesc de manageri privati (…) Ma indoiesc ca undeva un mare bancher a reusit sa castige in ultimii ani, in medie, 188.000 lei pe luna, cum se castiga la Asigurari, sau 80.000 lei pe luna, la Valori Mobiliare, sau 62.000, ca la Pensii Private (…) Era o exagerare pe care eu ma bucur ca o indreptam”, a declarat Ponta marti, in cadrul sedintei de Guvern, potrivit RTV.

Executivul a prezentat pe site-ul sau marti, lista lista salariilor nete la nivel maxim, pentru luna martie, ale directorilor din companiile de stat din sectorul energetic. Sumele variaza intre 4.693 lei si 18.000 lei (circa 4.000 de euro). Pe lista respectiva apar directori din companiile Romgaz, Hidroelectrica, dar si Nuclearelectrica, Transelectrica si Electrica.

VEZI AICI DOCUMENTUL.

author avatar
eNational
515 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger