AcasăOldS-au aflat primele rezultate privind alcoolemia soferului care a lovit politistul de...

S-au aflat primele rezultate privind alcoolemia soferului care a lovit politistul de la Rutiera

sange-analiza-cat-de-mult-vei-trai-500-de-euro-viata-durata-foto-agerpres

In timp ce medicii de la Floreasca fac tot ce le sta in putinta pentru a-l ajuta pe agentul sef Gheorghe Ionescu, ranit grav in urma accidentului de duminica dimineata, sa isi revina, oamenii legii continua ancheta demarata dupa producerea nenorocirii careia i-a cazut victima politistul de la Rutiera.

Astfel, in conditiile in care unul dintre martorii la scenele cumplite de la primele ore ale zilei de 2 august, dar si colegii agentului sef, aflati alaturi de acesta in plina strada, in cadrul unui control de rutina la care ar fi trebuit sa opreasca si afaceristul turc, au relatat ca acesta din urma ar fi mirosit a alcool, zvonurile si-au gasit confirmare, spun sursele citate de Digi 24, in rezultatele probelor de sange prelevate de medicii pe mana carora a ajuns soferul, ranit la randul sau in cursa in care a pornit, in incercarea de a scapa de oamenii legii.

Astfel, sursa citata indica faptul ca proba de sange recoltata la doua ore de la accident ar indica faptul ca afaceristul ar fi avut o alcoolemie de 1,65 g/l, in timp ce o ora mai tarziu, deci la trei ore de la producerea dramei, alcoolemia ar fi fost de 1, 35 g/l.

Va reamintim faptul ca agentul sef in varsta de 44 de ani, aflat in timpul serviciului, a fost lovit in plin de masina condusa de afaceristul turc. Din relatarile politistilor, dar si din imaginile surprinse de camere de supraveghere reiese faptul ca tanarul nu doar ca nu a oprit nici atunci masina, desi si anterior i se facuse semn sa traga pe dreapta, dar a si accelerat, cu omul legii prins pe capota. Ulterior, politistul a cazut, suferind ranin grave. Soferul s-a oprit din goana pe strazile Capitalei abia dupa ce a ajuns cu masina intr-un gard, fiind prins de oamenii legii, care l-au dus apoi si pe el la Floreasca, pentru a-i fi tratate leziunile cu care s-a ales in urma impactului.

Politistul a fost internat in coma indusa, a fost operat de mai multe ori, avand rani la cap, coaste rupte, dar si alte leziuni severe. In cursul zilei trecute, la Floreasca a venit si ministrul de Interne, Gabriel Oprea, care a vrut sa se intereseze personal de starea agentului sef Ionescu.

author avatar
Cristina Stefan
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger