AcasăOldS-a deschis dosar penal dupa moartea nepoatei lui Dumitru Prunariu. Cazul, anchetat...

S-a deschis dosar penal dupa moartea nepoatei lui Dumitru Prunariu. Cazul, anchetat de Parchet

La trei zile de cand micuta Arina, nepoata celebrului cosmonaut Dumitru Prunariu, a pierit, s-a aflat ca magistratii au dispus inceperea urmaririi penale cu privire la fapta, intr-un dosar in care se ancheteaza conditiile care au dus la decesul prematur al copilei.

Mai exact, Parchetul General anunta, miercuri, intr-un comunicat, faptul ca, urmare a unei sesizari formulate de catre reprezentantii Spitalului Colentina, la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti s-a deschis „un dosar in care se efectueaza cercetari in legatura cu decesul minorei P.A.C. (in varsta de 11 ani), fiind inceputa urmarirea penala cu privire la fapta”.

Reamintim ca fetita a fost internata duminica, pe 9 august, la „Matei Bals”, Institutul de Boli Infectioase, insa, in ciuda eforturilor specialistilor, copila s-a stins in aceeasi zi.

De altfel, cel care a anuntat tragedia a fost insusi Dumitru Prunariu, care, prin intermediul unui scurt mesaj pe Facebook, a mentionat ca fetita a murit din cauza unei meningite. „Nepotica noastra Arina s-a facut ingeras. O meningita fulminanta ne-a rapit-o in cateva ore”, suna mesajul primului roman ajuns in spatiul cosmic, Dumitru Prunariu, in ziua tragediei care i-a marcat familia.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger