AcasăOldRudel Obreja, eliberat din arestul preventiv

Rudel Obreja, eliberat din arestul preventiv

Cercetat, asemeni Elenei Udrea, dar si altor persoane, in dosarul „Gala Bute”, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a parasit arestul preventiv joi dupa-amiaza, in jurul orei 16.

La cateva ore dupa ce Instanta Suprema a dispus plasarea sa in arest la domiciliu, Rudel Obreja s-a putut intoarce acasa, dupa circa trei luni in care a fost privat de libertate. De altfel, fostul sef al FRB a si marturisit ca se grabeste sa ajunga la copiii sai, de care ii e foarte dor.

Cat priveste intrebarile jurnalistilor, Obreja a subliniat ca nu va face declaratii in legatura cu dosarul in care e vizat, si s-a rezumat sa spuna ca, in opinia sa, trebuie regandite aspectele care duc spre aplicarea masurii arestarii preventive. „E nevoie sa se ragandeasca acest arest preventiv, pentru ca sunt oameni care nu au ce sa caute in arest preventiv”, considera Obreja.

Totodata, fostul sef al FRB a facut apel la rabdare.”In curand, dosarul va fi public si veti vedea cine are dreptate”, a mai declarat Obreja, la iesirea de la Rahova.

193 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger