AcasăOldRomanul disparut la Nisa a murit. Sotia si copilul, in continuare in...

Romanul disparut la Nisa a murit. Sotia si copilul, in continuare in spital

Din pacate, vesti cat se poate de triste despre primul roman dat disparut la Nisa, dupa atacul sangeros din seara zilei de 14 iulie. Numele sau figureaza pe lista oamenilor nevinovati care au platit cu viata pentru simplul fapt ca s-au nimerit sa fie in calea camionului condus de tanarul care a izbit in plin multimea iesita sa vada artificiile de Ziua Frantei, nenorocind zeci de familii.

Atacul de la Nisa indoliaza, asadar, si o familie de romani. Cristian Coman, tanarul care se afla, alaturi de sotia sa si de fiul lor, pe Promenade des Anglais, in seara dramatica, si despre care nu se mai stia nimic de cinci zile a pierit. Informatia si-a gasit confirmare din directia Ministerului de Externe care „anunta cu profund regret decesul unui cetatean roman in urma atacului de la Nisa, membru al familiei data disparuta anterior”, mentionandu-se ca autoritatile franceze au confirmat faptul ca tanarul se afla pe lista persoanelor care au pierit in masacrul de la Nisa. Reprezentantii Ministerului de Externe transmit, prin intermediul unui comunicat, si faptul ca „procedura de identificare a corpului neinsufletit al victimei de cetatenie romana, efectuata de catre autoritatile franceze, s-a finalizat in urma cu putin timp, cu sprijinul autoritatilor romane”.

In tot acest timp, sotia, Adriana, si baietelul cuplului sunt in continuare internati in spitale din Nisa, sub atenta monitorizare a medicilor, in cazul ambilor anuntandu-se, tot din directia MAE, ca starea de sanatate „evolueaza pozitiv”.

Va reamintim – cei trei au fost primii romani dati disparuti de rudele lor, inclusiv pe pagina de Facebook „SOS NICE”, prin intermediul careia au mai fost anuntate trei posibile disparitii in randul unor compatrioti- intitial a unui cuplu, iar ulterior a unui barbat in varsta de 40 de ani.

Dar si ca acest caz – al disparitiei familiei de romani – a fost confirmat din directia MAE, spre deosebire de celelalte doua.

sursa foto:stiri.acasa.ro

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger