AcasăOldRomanca ranita la Paris, sub ochii surorii sale: Din fericire e bine....

Romanca ranita la Paris, sub ochii surorii sale: Din fericire e bine. Am avut un noroc extraordinar

O iesire la sfarsit de saptamana, intre fete, in inima Parisului, unul dintre cele mai spectaculoase orase din lume, s-a transformat intr-o experienta pe care protagonistele nu o vor uita niciodata. Insa, in ciuda spaimei pe care au trait-o, sora romancei ranite marturiseste ca atat ea, cat si sora si cele doua amice ale lor au avut sansa sa scape cu bine din incident.


Sora romancei ranite in capitala franceza a povestit, intr-o interventie telefonica la Digi24, prin ce au trecut cele doua, dar si restul persoanelor aflate in masina, seara trecuta, la momentul atacurilor care au ingrozit Franta si o lume intreaga. „Am avut niste prietene – cu sora mea- in vizita (…), ne indreptam spre restaurant” a marturisit tanara. Femeia, care este stabilita in Franta, unde lucreaza ca medic, a mai povestit ca zgomotele pe care incepuse sa le auda la un moment dat -gloantele trase de atacatori- i-au parut a fi artificii. Abia cand a vazut un barbat inarmat cu o mitraliera apropiindu-se de masina pe care o conducea si a inceput sa traga, a inteles ce se intampla, dar si pericolul in care se afla si a accelerat.

Sora ei a fost, insa, nimerita de gloante care i-au ricosat pe langa cap. „Din fericire e bine, nu e nicio problema. Au fost superficiale. Am avut un noroc extraordinar”, a continuat femeia marturia facuta postului citat, adaugand ca niciuna dintre cele patru ocupante ale scaunelor masinii nu au suferit leziuni care sa le puna vietile in pericol. Dupa cum au confirmat si reprezentantii MAE, romanca ranita usor in atacul de vineri seara a fost consultata de medici si lasata sa plece din spital, in cursul diminetii de sambata.

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger