AcasăOldRomanca disparuta la Nisa, gasita in stare "destul de grava"

Romanca disparuta la Nisa, gasita in stare „destul de grava”

Inca o veste datatoare de speranta pentru rudele familiei de romani date disparute la Nisa. Si mama copilului a fost gasita, la trei zile de la masacru, romanca fiind internata intr-o unitate medicala din orasul francez.

La o zi de cand s-a aflat despre faptul ca baietelul familiei despre care rudele din Romania nu mai stiau nimic, de joi seara, de la momentul atacului sangeros produs la Nisa si soldat cu 84 de morti, fusese gasit pe un pat dintr-un spital de pediatrie, din directia Ministerului de Externe a venit confirmarea faptului ca si mama copilului a fost identificata intr-o unitate medicala.

Din primele informatii, MAE anunta ca medicii spun ca starea de sanatate a femeii este „destul de grava”, insa „stabila”, specialistii tinand-o sub supraveghere.

Pana la aceasta ora, insa, nu se stie nimic despre tatal baiatului, sotul romancei identificate, iata, duminica, intr-un spital din Nisa. Ramane de vazut ce vor anunta autoritatile in privinta rezultatelor cautarii acestuia. Pana atunci, reprezentantii ministerului amintesc un aspect important, si anume acela ca „operatiunile de identificare a tuturor victimelor de catre autoritatile franceze nu au fost finalizate”.

Pana atunci, va reamintim ca minorul a fost identificat de o ruda venita din Romania in Franta (DETALII AICI), dar si ca despre cei trei se anuntase, deunazi, ca erau disparuti si ca existau informatii ca s-ar fi aflat in zona in care a avut loc dezastrul provocat de un camion care a intrat in plin in multimea care se adunase, pe o promenada din Nisa, sa urmareasca artificiile de 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei.

sursa foto: reporterntv.ro

author avatar
Cristina Stefan
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger