AcasăOldRoberto Cavalli si Irina Shayk, coplesiti de vedetele si jurnalistii din Romania

Roberto Cavalli si Irina Shayk, coplesiti de vedetele si jurnalistii din Romania

Crema showbizului autohton a luat cu asalt, ieri seara, hotelul Marriott, din Bucuresti, unde celebrul designer italian Roberto Cavalli si-a inaugurat primul magazin din Romania. Maestrul nu a venit singur, ci insotit de frumoasa Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo.
Desi se anuntase ca Roberto Cavalli va sosi la eveniment la ora 19, acesta si-a facut aparitia cam 90 de minute mai tarziu. Nu-i bai, asa au avut timp si zecile de vedete invitate la inaugurare sa ajunga, sa faca ultimele retusuri la machiaj si coafura, sa dea interviuri si sa pozeze frumos la panou. Cum nu ai ocazia in fiecare zi sa te intalnesti cu o personalitate precum Roberto Cavalli, divele autohtone si-au gandit cu mare grija tinutele, asa incat nu prea au gafat.

Poate doar Nicoleta Luciu, care a afisat la doua evenimente la rand, aceeasi rochie, respectiv la lansarea de carte de marti a printului Paul si la evenimentul Cavalli de ieri. Ca un omagiu adus celebrului creator de moda italian, numeroase doamne au tinut sa onoreze evenimentul de la Marriott in tinute Cavalli. Alte vedete au preferat sa straluceasca in rochii de seara ale talentatei Lorena Sarbu, creatoarea de moda din Timisoara care a dat lovitura la Hollywood. Printre ele, Julia Jianu, Ada Condeescu, Iuliana Tudor, Annes ori Daniela Gyorfi.
[nggallery id=453]

La capitolul aparitii-soc s-a remarcat, desigur, Iulia Albu, care, ca sa nu mai intre in vreun conflict cu fostul ei sot, a preferat sa nu mai etaleze accesorii Mihai Albu, ci Prada si Gucci. De altfel, cei doi fosti soti Albu s-au si intalnit la evenimentul Cavalli, unde s-au pupat prieteneste pe obraz, au facut schimb de amabilitati si chiar au stat impreuna la interviu.

Cand, insa, maestrul Roberto Cavalli si frumoasasi-au facut aparitia, nimic altceva nu a mai contat. Ca la un semn, toti participantii la inaugurare si-au scos aparatele de fotografiat,de filmat ori telefoanele mobile si s-au repezit sa le imortalizeze pe cele doua vedete. Dupa cateva minute in care au stat la panou si s-au lasat fotografiati din toate unghiurile, Roberto si Irina au incercat sa isi croiasca drum pana la magazinul aflat la cativa metri distanta. Desi protejati de bodzguaryi, cei doi nu au scapat de “masajul” adoratorilor, care s-au napustit pe urmele lor. Desi, in principiu, spatiul de la hotelul Marriott este destul de generos, acesta a facut cu greu fata valului de vedete si jurnalisti. Si nu doar in fata magazinului a fost mare inghesuiala, ci si in interiorul acestuia. Coplesit de caldura, de agitatia din jurul si aproape ca orbit de ploaia de blituri, la un moment dat, Roberto Cavalli a simtit ca nu mai rezista. In concluzie, i-a rugat pe organizatori sa il conduca pana in camera lui de hotel. Imediat, bodyguaryii, dar si Catalin Botezatu s-au mobilizat si au incercat sa croiasca un culoar pentru maestru. Desi obosit de vacarmul din jurul lui, Roberto Cavalli a mai stat la un rand de fotografii cu admiratorii inainte de a se retrage.

Printre vedetele care au tinut sa participe la deschiderea magazinului Cavalli de la Bucuresti s-au aflat Dana, fosta sotie a miliardarului Cosmin Balcacean, Andreea Esca, Paula Chirila, Cristina Cioran, Anca Rusu, Andreea Marin, Francesca Lucarelli, Oana Roman si iubitul ori Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf.

Foto: DIANA STOICA (National)

author avatar
Alina Creanga
2.744 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger