AcasăOldRetinuti pentru ca ar fi furat din bagajele turistilor, pe Aeroportul Otopeni....

Retinuti pentru ca ar fi furat din bagajele turistilor, pe Aeroportul Otopeni. Prejudiciu de 8.000 de lei!

Trei persoane – doua femei si un barbat – au fost retinute, fiind acuzate ca ar fi furat mai multe bunuri si aparatura IT din bagajele pasagerilor care ajungeau pe Aeroportul Henri Coanda (Otopeni). Suspectii, care lucrau in incinta aeroportului, urmeaza sa fie prezentati magistratilor, cu propunere de arestare preventiva, pentru furt calificat.

Oamenii legii care s-au ocupat de acest caz au stabilit ca, in intervalul 18-23 iunie, femeile si barbatul, persoane cu varste intre 46 si 59 de ani, ar fi furat de patru ori din bagajele pasagerilor care tranzitau Aeroportul Otopeni. „Acestia sunt banuiti ca, profitand de atributiunile lor de serviciu, ar fi ridicat de pe benzile transportoare bagaje sosite cu intarziere. Acestea ar fi fost introduse in Biroul Bagaje Pierdute, unde persoanele banuite le-ar fi deschis si ar fi sustras din ele aparatura IT, articole vestimentare si de incaltaminte, produse cosmetice si produse alimentare”, mentioneaza reprezentantii IGPR, intr-un comunicat.

Dupa ce umblau in bagaje si luau produsele care le atrageau atentia – fie ca era vorba despre aparatura, haine sau chiar mancare, suspectii urcau valizele respective pe benzile de transport al bagajelor, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Cei trei au fost, insa, prinsi de oamenii legii si acum risca sa fie arestati preventiv. Valoarea prejudiciului in acest caz este de aproximativ 8.000 de lei.

Sursa foto: reporterntv.ro

445 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger