AcasăOldRetinut pentru trafic de mercur alb

Retinut pentru trafic de mercur alb

Un galatean in varsta de 55 de ani a ajuns in vizorul oamenilor legii, fiind retinut pentru 24 de ore, dupa ce in locuinta sa au fost gasite nu mai putin de trei kilograme de mercur alb.

Suspectat ca detinea- fara drept- substante toxice, pe care ar fi intentionat sa-l vanda, oamenii legii specializati in arme, explozivi si substante periculoase din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati i-au batut la usa, joi, iar in urma verificarilor au gasit si confiscat intreaga cantitate de mercur alb.

Conform IPJ Galati, cercetarile facute pana la acest moment in cazul cu pricina scot la iveala faptul ca barbatul ar fi furat substanta, in cursul anului 2009, de la firma la care lucra la acea data.

Din cate anunta politistii galateni, vineri, intr-un comunicat, barbatul ar fi intentionat sa comercializeze mercurul alb contra sumei de 3.000 de euro. Nu a mai apucat, pentru ca oamenii legii au ridicat cele trei kilograme de mercur. Suspectul a ajuns sa fie retinut, urmand sa fie prezentat, la expirarea ordonantei de retinere, la instanta, cu propunere de arestare preventiva.

foto: Politia Romana

196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger