AcasăOldRetinut pentru inselaciune prin metoda "Accidentul", dupa ce a fost prins in...

Retinut pentru inselaciune prin metoda „Accidentul”, dupa ce a fost prins in flagrant

Angajat al Penitenciarului Rahova, REȚINUT. Acuzații grave dinspre DNA: bani, droguri și telefoane

Oamenii legii pitesteni au anuntat, marti, ca au retinut un barbat in varsta de 41 de ani, despre care precizeaza ca a fost prins, in urma unui flagrant.

Mai precis, suspectul, despre care politistii au precizat ca este un cetatean turc, a fost surprins in timp ce ar fi primit suma de 30 de mii de lei de la un pitestean in varsta de 59 de ani, pe care ar fi incercat sa il insele prin intermediul deja celebrei metode „Accidentul”, prin care au fost pacaliti mai multi romani.

De altfel, cel care a sesizat organele legii a fost chiar acesta din urma, dupa ce i s-a parut ceva suspect la faptul ca fusese sunat pentru a i se cere suma respectiva, in cazul unui presupus accident provocat de catre fiul pitesteanului, si care s-ar fi soldat cu victime.

Politistii l-au indrumat pe barbat, iar in cursul zilei trecute, respectand indicatiile reprezentantilor legii, suspectul a fost prins in flagrant, de catre agentii din cadrul Sectiei 1 de Politie din Pitesti, intr-un loc public din oras, in timp ce ar fi primit, anunta IPJ Arges, banii respectivi.

Odata constatata fapta, barbatul in varsta de 41 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de inselaciune. In cursul zilei de marti, acesta va fi dus in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, urmand ca magistratii sa decida daca accepta sau nu masura in cauza.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger