AcasăOldRetinut pentru inselaciune prin metoda "Accidentul". Barbatul, acuzat ca a cerut 50.000...

Retinut pentru inselaciune prin metoda „Accidentul”. Barbatul, acuzat ca a cerut 50.000 de lei unei femei din Deva!

A crezut ca daca e sa ceara o suma de bani de la o femeie, pretinzand ca fiul unei femei ar fi fost implicat intr-un accident rutier, in care acesta ar fi ranit trei persoane, pe o trecere de pietoni, scapa nepedepsit, s-a inselat.

Mare atentie la persoanele necunoscute care va suna pretinzand ca o ruda sau un apropiat a fost implicat intr-un accident, sustinand apoi ca v-ar putea ajuta, in schimbul unor sume de bani! Nu va lasati pacaliti de indivizi certati cu legea care incearca sa se imbogateasca, mizand pe impactul emotional puternic generat de o asemenea veste falsa!

Politistii hunedoreni au dispus retinerea unui barbat in varsta de 41 de ani, originar din Bacau, suspectat ca ar fi cerut si primit suma de 50.000 de lei de la o femeie din Deva, pe care ar fi pacalit-o, prin metoda cunoscuta drept „Accidentul”.

Barbatul a fost identificat, sambata, de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale Deva, din cadrul IPJ Hunedoara, se precizeaza, luni, intr-un comunicat al Politiei Romane. Bacauanul este suspectat ca, pe 16 iulie, ar fi sunat-o pe victima in varsta de 65 de ani, careia i-ar fi povestit ca fiul ei ar fi fost implicat intr-un accident rutier soldat cu trei raniti – o femeie si doi copii, convingand-o sa ii dea suma de 50.000 de lei, pretinzand ca astfel l-ar salva pe barbat de la inchisoare.

Femeia i-a dat suma pretinsa, insa apoi a cerut ajutorul politiei. In acest caz sunt continuate cercetarile, cu suspectul acuzat de inselaciune.

Sursa foto: informatiadealba.ro

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger