AcasăOldRegretatul Marin Moraru, pentru ultima oara la Teatrul National

Regretatul Marin Moraru, pentru ultima oara la Teatrul National

Disparut deunazi dintre cei vii, la varsta de 79 de ani, respectatul actor Marin Moraru va fi inmormantat la Cimitirul Bellu, din Capitala.

In cadrul unui mesaj prin care „anunta cu imensa tristete despartirea de unul dintre cei mai mari actori romani din ultima jumatate de veac – Marin Moraru!”, reprezentanti ai TNB precizeaza si ca sicriul artistului va fi depus, miercuri, timp de trei ore, in foaierul Salii Mari.

Astfel, conform comunicatului facut public din directia Teatrului National Bucuresti, romanii care vor sa treaca pe la capataiul actorului, pentru un ultim omagiu, o pot face incepand de marti seara, odata ce trupul neinsufletit al artistului va fi adus la biserica Sfantul Gheorghe, cat si miercuri, 24 august, intre orele 10-13, la TNB.

Marin Moraru a fost rapus de o boala necrutatoare, dar care s-a dovedit mai puternica decat lupta dusa de actor. Artistul care, in decursul unei cariere semnificative, a jucat alaturi de alte nume grele ale scenei autohtone, printre ele Draga Olteanu Matei, Gheorghe Dinica si Radu Beligan, avand in palmares roluri in teatru, film, dar si productii TV, lasa in urma o sotie indurerata, dar si regrete in randul colegilor de breasla si al spectatorilor.

sursa foto: viata-libera.ro

author avatar
Cristina Stefan
143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger