AcasăOldReactii emotionante ale marilor actori, la moartea lui Mircea Albulescu

Reactii emotionante ale marilor actori, la moartea lui Mircea Albulescu

(sursa foto: cinemagia.ro)

Cel mai trist anunt cu putinta legat de numele marelui actor Mircea Albulescu a adus, dupa cum era de asteptat, un mare regret in randul colegilor de breasla.

(sursa foto: cinemagia.ro)

Tuturor le vine greu sa accepte faptul ca maestrul a parasit aceasta lume, inaltandu-se la Ceruri. Insa, din pacate, inima lui Mircea Albulescu a cedat, iar actorul si-a gasit sfarsitul, la varsta de 81 de ani.

Ileana Stana Ionescu a marturisit, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV, faptul ca e „profund afectata” de aceasta veste. Nu a dorit sa faca prea multe comentarii, insa a reiesit din spusele sale ca disparitia dintre cei vii a lui Mircea Albulescu a indurerat-o foarte mult. „Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, sunt profund afectata si din ce in ce mai speriata de disparitiile acestea dintre noi (…) A fost un om categoric daruit trup si suflet teatrului (…) Nu mai vreau sa aud vesti din astea cumplite”, a transmit actrita.

Si Florin Zamfirescu, actor de teatru si film, dar si profesor universitar, asemeni lui Mircea Albulescu, a primit cu mare greutate aceasta veste. „Mircea Albulescu nu mai e, nu-mi vine sa cred, nu pot sa cred ca nu mai e. Ultima data ne-am intanit la Parlament”, a marturisit zamfirescu, intr-o interventie telefonica la postul B 1 TV, amintindu-si ca a mers alaturi de Albulescu la cladirea Legislativului pentru a pleda cauza actorului. „Nu-mi vine sa cred, eu nu vreau sa cred”, a incheiat actorul.

Indurerat de plecarea dintre cei vii a lui Mircea Albulescu a fost si Dan Puric. „Este o pierdere fantastica. (…) Lasa in spate roluri memorabile in teatru, in cinematografie”, a marturisit fondatorul Companiei de teatru care ii poarta numele. „Cu el se stinge o generatie de uriasi”, a punctat, cu tristete, Puric.

author avatar
Cristina Stefan
412 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger