AcasăOldReactia sefei DIICOT, dupa aparitia pozelor cu Udrea. Bica solicita CSM sa...

Reactia sefei DIICOT, dupa aparitia pozelor cu Udrea. Bica solicita CSM sa faca verificari

Sefa DIICOT a reactionat, joi, dupa aparitia in mass-media, a unor fotografii in care apare, alaturi de prezidentiablul PMP, Elena Udrea, la Paris.

Alina Bica a ales sa nu comenteze pe marginea publicarii, pe internet, a pozelor realizate, in februarie acest an, in capitala Frantei, ci sa sesizeze CSM, invocand, prin intermediul unui comunicat, faptul ca este vorba de aspecte ce tin de viata privata, mai exact de instantanee suprinse in timp ce se afla in concediu de odihna.

Ca urmare, procurorul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) cere Inspectiei Judiciare din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii sa faca verificari in acest caz. „De altfel, procurorul sef al D.I.I.C.O.T. a solicitat astazi Consiliului Superior al Magistraturii  sa declanseze, de indata, – prin Inspectia Judiciara a CSM – verificari privind imaginile difuzate de site-ul www.Joscenzura2014.wordpress.com, preluate de mai multe posturi de televiziune in data de 30.10.2014, precum si comentariile efectuate in spatiul public cu acest prilej, de natura a aduce atingere reputatiei profesionale”, se arata in documentul citat.

La randul sau, Elena Udrea a facut o serie de precizari in legatura cu aparitia fotografiilor facute in timpul unei excursii la Paris. Prezidentiabilul considera ca pozele ar fi opera unor profesionisti si ca totul ar fi un „filaj al serviciilor secrete”.

Cititi si: Udrea, dupa aparitia fotografiilor de la Paris: Este un filaj al serviciilor secrete

Sursa foto: brasovultau.ro

496 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger