AcasăOldReactia presedintelui dupa aparitia unor noi stenograme in cazul Mircea Basescu-Bercea

Reactia presedintelui dupa aparitia unor noi stenograme in cazul Mircea Basescu-Bercea

Odata cu aparitia in presa a unor noi discutii avute de fratele presedintelui, Mircea Basescu,cu rude ale lui Sandu Anghel, zis si Bercea Mondial, seful statului a reactionat.

Traian Basescu a reiterat ideea ca nu a discutat cu fratele sau despre dosarul lui Sandu Anghel si ca nu a primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial.

Va prezentam, integral, precizarile date publicitatii de Administratia Prezidentiala:

„Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, face urmatoarea precizare cu privire la ceea ce un post TV sustine ca sunt stenograme din cazul „Mircea Basescu – Sandu Anghel” pe care le-a difuzat marti, 24 iunie a.c.:

– „Nu am discutat niciodata cu fratele meu, Mircea Basescu, despre dosarul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si nu am primit niciun ban si niciun bun de la sau in numele lui Sandu Anghel, nici pentru vreo interventie de reducere a pedepsei in instanta si nici pentru vreo gratiere. intocmai cum nu am primit niciodata niciun ban si niciun bun de la nimeni pentru a interveni in vreun fel in dosare sau pentru vreo gratiere. De altfel, pedepsele aplicate de instantele de judecata lui Sandu Anghel si altor membri ai familiei lui dovedesc ca justitia a functionat doar sub imperativul legii.”.”

author avatar
eNational
465 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger