AcasăOldReactia managerului Institutului Fundeni, dupa perchezitiile facute de oamenii legii la spital

Reactia managerului Institutului Fundeni, dupa perchezitiile facute de oamenii legii la spital

Dupa ce politistii, insotiti de procurori, au descins, in aceasta dimineata, la Institutul Fundeni din Capitala, avand mandate pentru a percheitiona cabinetele unor medici care lucreaza la spitalul respectiv, managerul unitatii medicale a facut o serie de precizari.

Astfel, Carmen Orban a sustinut o scurta declaratie de presa, in care a precizat ca vizate de perchezitii au fost trei cabinete ale unor medici specialisti in hematologie, din cadrul Institutului pe care il conduce. „Sunt cercetati trei medici de la Hematologie din cadrul Institutului. Este o ancheta in plina desfasurare. Pe masura ce avem noutati va vom tine la curent”, a precizat managerul unitatii medicale amintite.

Oamenii legii au facut o serie de perchezitii, marti dimineata, atat in Capitala, cat si in alte judete din tara. Mai multi medici si farmacisti sunt suspectati ca ar fi emis retete false, atat in domeniul oncologic, cat si in cel hematologic, prejudiciind statul cu peste trei milioane de euro. „Actiunea se desfasoara intr-un dosar penal in care se fac cercetari cu privire la comiterea infractiunilor de inselaciune, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale, evaziune fiscala, spalare de bani, dare si luare de mita, in domeniul medicamentelor”, se mentioneaza intr-un comunicat al Politiei Capitalei.

Sursa foto: digi24.ro

692 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger