AcasăOldReactia lui Toba dupa verdictul CNATDCU: Trei comisii au constatat ca nu...

Reactia lui Toba dupa verdictul CNATDCU: Trei comisii au constatat ca nu s-a pus problema unui plagiat

Chestorul „Don Pedro” Toba

Pe fondul hotararii pronuntate de catre membrii Consiliului de Atestare a Diplomelor Universitare, fosutl sef al MInisterului de Interne si-a sustinut, o data in plus, cauza.

In conditiile in care in prima parte a zilei de miercuri specialistii de la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare au decis- prin vot- ca atat teza sa, cat si cea a primarului din Voluntari, FLorentin Pandele, ar fi plagiate, Petre Toba a adus in discutie faptul ca lucrarea a fost examinata in trei randuri, anterior, si de fiecare data o astfel de varianta a fost respinsa. „Am facut m multe solicitari catre Ministerul Educatiei (…) auzind (…) ca a fost constitutita o alta comisie, cea de-a patra (…) sa mi se comunice daca a fost, intr-adevar, constituita aceasta comisie. Nu mi s-a raspuns (…). Eu am trei comisii care mi-au facu evaluari, in trei etape diferite, toate aceste trei au constatat ca nu s-a pus problema de unui plagiat. Astept cu incredere rezultatul final”, a preciat Toba, in chip de reactie la decizia – luata miercuri, cu 34 de voturi „pentru” si doar unul „impotriva”.

Ar mai fi de spus ca specialistii cer si retragerea titlurilor de doctor in cazul celor doi. Dar si ca atat Toba, cat si Pandele au dreptul sa conteste hotararea pronuntata in prima parte a zilei de catre specialistii de la CNATDCU.

314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger