AcasăOldReactia directorului producatorului de biocide: In toata existenta mea de la Hexi...

Reactia directorului producatorului de biocide: In toata existenta mea de la Hexi Pharma nu am dat mita

Deja Hexi era sub interdictia initierii procedurii de dizolvare sau lichidare

Pe fondul declaratiilor unui medic microbiolog care, sub protectia anonimatului, in care aparea si numele sau, Flori Dinu, directorul general al companiei patronate de Dan Condrea si-a spus punctul de vedere.

„In toata existenta mea de la Hexi Pharma, de 16 ani, nu am dat mita, spaga (…) niciunui medic. Deci in calitate de reprezentant al Hexi Pharma, de director general (..) situatia prezentate este ori inventata, ori o calomnie. Deci nu au facut niciodata in ultimii 16 ani aceasta tentativa (…) O rog din tot sufletul sa mearga la Parchet, sa faca acest denunt si sa dea cu lux de amunte cum s-a intamplat. Chiar vreau sa se afle adevarul”, a precizat Flori Dinu.

Totodata, e important de mentionat faptul ca in cursul acestei zile, politistii s-au oprit la sediul firmei in cauza, pentru a face noi verificari si a ridica noi inscrisuri utile in ancheta desfasurata in acest caz.

Va reamintim faptul ca dezvaluirile respective apar pe blogul jurnalistului Tolontan. „Aproape toate firmele de biocide dadeau bani. Ca sa fie clar! Dar Hexi avea un specific. Se stia ca produsele lor sunt slabe. Si atunci, ei plusau la bani, fata de altii”, a mai sustinut medicul respectiv.

Redam si un extras graitor din interviul respectiv:

„– Chiar asa a sunat discutia?

– Da! Mi-am iesit din minti cand Flori Dinu a dus mina la geanta sa scoata plicul.

– De unde stiati ca era un plic?

– Pentru ca asa se lucreaza in licitatiile din spitale pe dezinfectanti. Cu plicul”.

105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger