AcasăOldRaniti in Afganistan. Patru militari romani au ajuns la spital

Raniti in Afganistan. Patru militari romani au ajuns la spital

Din pacate, familiile romanilor aflati in teatrul de operatiuni din Afganistan au trecut prin mari emotii, odata ce au aflat ca patru conationali au avut de suferit, in aceasta ultima zi a saptamanii.

Cei patru militari au ajuns in grija medicilor, in urma unei deflagratii produse in jurul orei 10.30, adica in urma cu doar patru ore. Informatia in privinta situatiei nedorite in care au ajuns romanii inregimentati in cadrul din Batalionului Protectia Fortei „Rechinii Albi” a venit chiar din partea reprezentantilor Ministerului Apararii, institutiei ai carei oficiali au transmis, prin intermediul unui scurt comunicat, faptul ca militarii se aflau intr-o misiune de patrulare, in Kandahar, la momentul in care un dispozitiv explozibil improvizat a fost detonat.

Dupa incident, cei patru militari – sublocotenentul Florin Oprea, plutonierul Eduard-Vlad Romila, caporalul Marcel Neagu si soldatul Costica-Victor Tarnovschi -au ajuns in grija doctorilor de la spitalul militar din Baza Ariana din Kandahar, fiind, conform datelor facute publice din directia ministerului de resort, „in stare stabila”.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger