AcasăOldRafuiala de proportii, intre gasti rivale, in plina strada: 9 morti si...

Rafuiala de proportii, intre gasti rivale, in plina strada: 9 morti si mai multi raniti! (VIDEO)

Oricat ar fi de greu de crezut, e, din pacate, o sutiatie cat se poate de reala. Totul s-a intamplat intr-un oras din statul american Texas. Imaginile cu dezastrul de la fata locului, odata ce violentele s-au aplanat, i-au marcat pana si pe politisti.

Nimeni nu stie, deocamdata, ce anume a starnit atata furie din partea unor motociclisti care au ales sa isi regleze conturile mai ceva ca intr-un film de actiune de la Hollywood. Pentru ca, dupa cum arata datele facute publice de catre oamenii legii de dincolo de Ocean, atat victimele care s-au ales doar cu leziuni, cat si cele pentru salvarea carora medicii nu au mai putut face nimic ar fi motociclisti.

Sangerosul atac din orasul Wako ar fi implicat peste 100 de membri ai mai multor gasti -cel putin trei- de impatimiti ai mersului pe doua roti intre care existau rivalitati. Conflictul s-a declansat in ultima zi a saptamanii recent incheiate, intr-o prima faza in interiorul unui restaurant, pentru ca apoi sa ocntinue in plina strada, intr-o parcare. Nu mai putin de noua oameni au platit cu viata, iar alti 18 au fost raniti, ajungand de urgenta pe mana medicilor.

[youtube]4VV7gdwoJk8[/youtube]

E important de mentionat, insa, faptul ca niciun client sau angajat al localului cu pricina si niciun agent al fortelor de ordine care au intervenit in numar mare la fata locului, pentru a aplana rafuiala in care s-au folosit nu doar pumni, ci si multe gloante, nu a fost ranit.

Mai multe persoane au fost duse la audieri, la sediul poltiei locale, oamenii legii desfasurand o ancheta menita sa stabileasca atat ce s-a intamplat, cat si cine anume se face vinovat pentru dezastrul din Texas.

[youtube]WnMqXrubVYg[/youtube]

foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger