AcasăOldRadu Mazare a venit din nou la DNA, in Capitala

Radu Mazare a venit din nou la DNA, in Capitala

Fostul primar al Constantei a dat din nou ochii cu procurorii anticoruptie, de aceasta data ajungand la sediul central al DNA joi in jurul orei 11.

UPDATE 11.45: Radu Mazare a iesit de la audieri, mentionand ca a discutat cu procurorii in calitate de martor. „Am explicat cum functiona comisia de despagubiri in baza Legii 18, care e alta decat cea in baza Legii 10. (…) n-am discutat niciodata despre nicio retrocedare (…) sau dosar”, a precizat Mazare, la finele audierii.

Radu Mazare urmeaza sa discute cu procurorii in privinta unui dosar ANRP. Este foarte posibil sa fie vorba despre cel mai recent dintre acestea, respectiv „ANRP 5”, cum a ajuns sa fie cunoscut in randul opiniei publice. Momentan nu se stie exact in ce calitate a fost chemat la discutiile cu reprezentantii DNA.

Pentru ca e important de mentionat faptul ca prezenta lui Radu Mazare la sediul procurorilor vine la exact o saptamana de cand procurorii anticoruptie anuntau ca au dispus efectuarea urmaririi penale fata de mai multe persoane, intr-o alta cauza privind despagubiri ANRP, de aceasta data pentru un teren din Constanta. Suspecti in noua cauza sunt afaceristul Horia Simu, fosta sefa a Autoritatii in cauza, Crinuta Dumitrean, precum si alti membri ai Comisiei Centrale pentur stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, dar si un expert evaluator.

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger