AcasăOldRadu Beligan implineste astazi 96 de ani

Radu Beligan implineste astazi 96 de ani

Sarbatoare in familia marelui actor, dar si a teatrului romanesc. Radu Beligan implineste in aceasta duminica 96 de ani.

Maestrul s-a nascut pe 14 decembrie, in anul savarsirii Marii Uniri. Radu Beligan slujeste scena de peste sapte decenii, si-a dedicat si inca isi dedica timpul si mai ales sufletul actoriei si indeosebi teatrului.

Intre rolurile memorabile jucate pe scena Teatrului National din Bucuresti, al carui director a fost vreme de aproximativ doua decenii, vi le amintim pe cele din „Egoistul”, „Take, Ianke si Cadar”, „Titanic Vals” sau „Richard al III-lea”.

Printre cei care au tinut sa il felicite pe Radu Beligan, la ceas aniversar, s-a numarat si primul-ministru Ponta, politicianul pe care actorul l-a sustinut, de altfel, in campania pentru prezidentialele din acest an. „Radu Beligan este cel care ne-a oferit si ne ofera in continuare nenumarate momente de bucurie si mandrie. La multi ani, maestre! Va asigur de toata dragostea si aprecierea mea!”, suna mesajul postat pe contul de Facebook al sefului Guvernului.

sursa foto: bzi.ro

author avatar
Cristina Stefan
164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger