AcasăOldPsihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de catre seful statului

Psihiatrul Florin Tudose, decorat post-mortem de catre seful statului

Medicul Tudose a fost decorat post-mortem, marti, de catre presedintele Basescu, la doua zile de la decesul fulgerator al cunoscutului specialist, seful clinicii de psihiatrie a Spitalului Universitar din Capitala.

In semn de apreciere a aportului adus atat ca medic, cat si ca profesor universitar, Tudose a primit, post-mortem, Ordinul National „Serviciul Credincios”  – in grad de Cavaler. „Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., decretul de decorare post-mortem a profesorului universitar doctor Florin Tudose. Astfel, in semn de apreciere deosebita pentru prestigioasa activitate medicala, pentru daruirea si abnegatia dovedite in calitate de profesor si publicist, domnul presedinte Traian Basescu a conferit post-mortem Ordinul National „Serviciul Credincios” – in grad de Cavaler profesorului universitar doctor Florin Tudose”, se precizeaza intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Reputatul psihiatru, publicist si profesor universitar a pierit, uminica la pranz, dupa ce i s-a facut rau subit, la scurt timp dupa ce a facut cumparaturi intr-o piata agroalimentara din Cosereni, Ialomita. Florin Tudose avea 62 de ani.

Sursa foto: Facebook/Elena Udrea

182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger