AcasăOldProcurorii s-au oprit la Primaria Cluj-Napoca, pentru verificari

Procurorii s-au oprit la Primaria Cluj-Napoca, pentru verificari

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

Anchetatorii s-au prezentat, marti dimineata, la sediul Primariei Cluj-Napoca.

UPDATE: DNA confirma faptul ca se fac verificari in Cluj, fara sa spuna, insa, ca procurorii s-au oprit la primaria locala, reprezentantii institutiei facand o serie de precizari in legatura cu actiunea de marti. Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Cluj fac cercetari intr-o cauza penala in care exista suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte asimilate celor de coruptie si a unor „infractiuni indreptate impotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise in perioada 2012 – 2015”.

Drept urmare, se fac perchezitii domiciliare in 22 locatii situate in Capitala si judetele Cluj si Brasov, din care procurorii mentioneaza ca doua sunt sediile unor institutii publice, restul fiind sedii ale unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice.

Actiunea procurorilor este in plina desfasurare la acest moment, ca urmare sunt putine informatii despre demersul DNA la sediul institutiei conduse actualmente de catre liberalul Emil Boc.

Este vorba, potrivit Digi24, despre suspiciuni in privinta unui contract inregistrat cu regia locala de transport, in privinta unui sistem de taxare dat in folosinta in luna septembrie a acestui an, in conditiile in care termenul de implementare a proiectului a fost depasit.

Conform presei locale, este vorba despre un sistem de ticketing ce ar fi beneficiat, in vederea implementarii, de fonduri europene.

162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger