AcasăOldProcurorii PICCJ au inceput urmarirea penala IN REM, in cazul plangerii lui...

Procurorii PICCJ au inceput urmarirea penala IN REM, in cazul plangerii lui Robert Negoita impotriva lui Ghita

Robert Negoita

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus, vineri, inceperea urmaririi penale cu privire la fapta sesizata (in rem-n.r), in cazul plangerii depuse de catre social-democratul Robert Negoita impotriva colegului sau de partid, Sebastian Ghita.

Robert Negoita

„In cauza avand ca obiect plangerea formulata de numitul Negoita Robert impotriva lui Ghita Sebastian, procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus astazi, 16.05.2014, inceperea urmaririi penale cu privire la fapta sesizata, sub aspectul savarsirii infractiunii de amenintare”, mentioneaza procurorii, prin intermediul unui comunicat. Conform sursei citate, in intervalul urmator vor avea loc audieri in acest caz.

Va reamintim ca marti Robert Negoita a depus o plangere penala, sustinand ca Sebastian Ghita l-ar fi amenintat la telefon. „Am aici o plangere penala impotriva numitului Sebastian Ghita, deputat, care acum o saptamana m-a sunat si m-a amenintat la telefon intr-un mod josnic si rusinos. M-a amenintat inclusiv cu moartea. In opinia mea, este o chestiune foarte grava din aceasta perspectiva”, sustinea, la acea data, Robert Negoita.

Cei doi sunt colegi de partid. In timp ce Robert Negoita este vicepresedinte al social democratilor, Sebastian Ghita este deputat PSD de Prahova.

258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger