AcasăOldProcurorii fac verificari in Capitala si trei judete, la sedii de institutii...

Procurorii fac verificari in Capitala si trei judete, la sedii de institutii publice

In cursul zilei de vineri, reprezentantii DNA Alba intentioneaza sa faca o serie de verificari atat in Capitala, cat si in Hunedoara, Mures si Cluj.

Printre cele noua adrese vizate de perchezitii se numara trei sedii ale unor institutii publice, precum si ale unor societati comerciale, dar si locuintele unor persoane.

Potrivit televiziunilor de stiri, perchezitiile care ar viza constructia unei hidrocentrale in Geoparcul Dinozaurilor ar fi Administratia Bazinala de Ape Mures, Agentia de Protectie a Mediului Hunedoara, precum si Administratia Geoparcului Dinozaurilor din Tara Hategului.

Din datele anuntate de catre procurorii anticoruptie, intr-un comunicat, actiunea de vineri face parte dintr-o serie de cercetari ce se fac intr-o cauza penala. Mai precis, anchetatorii au suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie, despre care spun ca ar fi fost comise în intervalul 2013 – 2015, si vor sa stranga probe necesare in vederea continuarii cercetarilor.

Ca urmare, avand autorizari de la Instanta, precum si sprijin din partea jandarmilor din judetul Alba, procurorii au descins la cele noua adrese de pe raza Capitalei si a celor trei judete.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger