AcasăOldProcurorii DNA, la sediul central al Apa Nova

Procurorii DNA, la sediul central al Apa Nova

UPDATE: Apa Nova Bucuresti mentioneaza, intr-un comunicat, faptul ca reprezentantii DNA-Ploiesti nu au facut perchezitii la sediul institutiei, cum s-a vehiculat in media, ci doar au solicitat mai multe inscrisuri, respectiv contracte comerciale cu subantreprenori ai companiei, din perioada 2008-2015. „Joi, 24 septembrie, in cursul diminetii, la sediul Apa Nova Bucuresti s-au prezentat doi reprezentanti ai DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti, solicitand o serie de documente. Reprezentantii DNA – Serviciul Teritorial Ploiesti nu au fost insotiti de reprezentanti ai altor institutții, nu au fost efectuate perchezitii sau alte tipuri de verificari in birourile sediului”, se precizeaza in documentul in cauza.

–-

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie s-au prezentat inca de joi dimineata, la sediul central al Apa Nova, cel din Capitala, pentru a face o serie de verificari.

Actiunea apartine DNA Ploiesti, iar procurorii ar fi solicitat deja reprezentantilor companiei o serie de documente, necesare continuarii unei cercetari despre acre televiziunile de stiri sustin ca ar viza reprezentanti ai institutiei.

Conform unor surse, cercetarile din prezenta cauza ar viza suspiciuni in privinta unor contracte incheiate incepand cu anul 2008, drept urmare perchezitiile se fac in vederea identificarii unor documente ce ar putea fi folosite drept probe in respectivul dosar.

Este posibil ca, odata incheiate perchezitiile, sa existe si audieri. Pentru moment, insa, procurorii anticoruptie nu au anuntat pe cine anume vizeaza ancheta si nici daca s-ar fi stabilit un prejudiciu in aceasta cauza aflata sub investigare.

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger