AcasăOldProcurorii fac perchezitii la Primaria Capitalei

Procurorii fac perchezitii la Primaria Capitalei

La aceasta ora, la Primariei Capitalei au loc mai multe perchezitii. Procurorii DNA au descins la sediul institutiei, pentru a face cercetari intr-un caz privind suspiciuni de coruptie.

Procurorii au ajuns in urma cu scurta vreme in cladirea Primariei Bucuresti, unde fac perchezitii in cateva birouri. Potrivit digi24, in cazul de fata ar fi vizati mai multi functionari, banuiti de fapte de coruptie.


UPDATE – Procurorii DNA au anuntat ca, miercuri, au loc perchezitii atat in Capitala, cat si in Ilfov, la sediile unor institutii publice, societati comerciale, precum si la domiciliile mai multor persoane, in cadrul unei actiuni in care oamenii legii au beneficiat de suportul tehnic al SRI. In total, vizate de perchezitii sunt 20 de locatii.

„Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in perioada 2011 – 2014, a unor fapte de coruptie si asimilate infractiunilor de coruptie, fiind vizati functionari cu atributii in derularea de contracte finantate din bani publici”, se mentineaza in comunicatul DNA.

 

Ramaneti pe national.ro pentru a afla toate detaliile despre acest caz!

Sursa foto: primaria-bucuresti.ro

314 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger