AcasăOldProcurorii fac 16 perchezitii in Bucuresti si Craiova. Printre ele, la sucursale...

Procurorii fac 16 perchezitii in Bucuresti si Craiova. Printre ele, la sucursale ale unor societati cu capital de stat

Avand banuieli in privinta unor posibile fapte de coruptie, procurorii DNA au iesit pe teren, joi, pentru a face nu mai putin de 16 perchezitii.

UPDATE: Potrivit presei locale, vizate de perchezitii ar fi sediile Transelectrica Craiova si, conform gds.ro, cel al societatii Smart, o filiala a companiei care se ocupa de intretinerea retelei electrice de transport.

Dintre acestea, o parte includ sediile unor firme, precum si domiciliile unor persoane. Insa, din cate mentioneaza procurorii, intr-un scurt comunicat, patru dintre aceste verificari se vor face la sediile unor sucursale ale unor societati cu capital de stat si la un sediu central, toate acestea fiind situate orasele Craiova si Bucuresti.

Momentan sunt putine informatii despre actiunea de joi a procurorilor anticoruptie. Se mai stie ca se fac cercetari intr-o cauza penala, in care exista suspiciuni in privinta savarsirii, incepand cu 2011 si pana in 2015, a unor fapte de coruptie si asociate acestei infractiuni, dar si ca pentru acest caz, procurorii au parte de sprijin de specialitate din directia SRI.

208 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger