AcasăOldProcurorii DNA au cerut Ministerului Finantelor documente in legatura cu Loteria

Procurorii DNA au cerut Ministerului Finantelor documente in legatura cu Loteria

UPDATE – In urma cu foarte scurt timp, reprezentantii Ministerului Finantelor Publice (MFP) au oferit cateva lamuriri in legatura cu demersul procurorilor DNA. Mai precis, oficialii MPF confirma practic faptul ca procurorii au solicitat acte ce au legatura cu Loteria Romana, negand, insa, speculatiile conform carora DNA ar fi facut perchezitii la minister.

Iata ce mentioneaza reprezentantii MFP: „DNA nu face perchezitii la Ministerul Finantelor Publice (MFP), ci a solicitat unele documente referitoare la verificarile efectuate de Corpul de Control al Ministrului la C.N. Loteria Romana. Solicitarea a fost facuta in data de 28 septembrie a.c., prin intermediul unei adrese scrise. Precizam ca solicitarea de documente de catre DNA este o practica obisnuita si subliniem ca Ministerul Finantelor Publice pune la dispozitia DNA toate documentele solicitate”.

–-

Mai multi reprezentanti ai Directiei Nationale Anticoruptie s-au oprit, in prima parte a zilei de miercuri, la sediul Ministerului de Finante, pentru a solicita, din cate se pare, o serie de inscrisuri.

Actiunea lor ar avea legatura, sustin surse judiciare citate de televiziunile de stiri, cu o cauza instrumentata de procurorii anticoruptie si in care vizata de verificari ar fi compania Loteria Romana.

Se pare ca procurorii anticoruptie ar intentiona sa gaseasca si sa ridice o serie de documente, de la ministerul actualmente condus de catre Eugen Teodorovici, ce privesc compania amintita.

Pentru moment, niciun reprezentant al vreuneia dintre institutiile mentionate nu a oferit, public, un punct de vedere in privinta vehiculatei actiuni a procurorilor.

Vom reveni cu detalii!

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger