AcasăOldProcurorii DNA fac perchezitii la doua institutii publice din Brasov

Procurorii DNA fac perchezitii la doua institutii publice din Brasov

Procurorii anticoruptie din Brasov fac, luni, mai multe perchezitii in oras si in localitatile invecinate. Vizate sunt 15 adrese, doua dintre ele fiind sediile unor institutii publice.

UPDATE – Potrivit Monitorul Expres, vizat de perchezitiile intr-un dosar in care se fac verificari in legatura cu atribuirea unor contracte pentru lucrari publice este sediul Consiliului Judetean Brasov. De altfel, procurorii ar fi sigilat biroul presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu.

Cercetarile sunt facute, precizeaza reprezentantii DNA intr-un comunicat, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni de coruptie si fapte asociate acestei infractiuni. Se fac perchezitii la domicilii situate in municipiul Brasov si localitati din apropierea orasului. Printre cele 15 locatii vizate de verificari se numara, precizeaza DNA, doua institutii publice de interes local, trei sedii ale unor societati comerciale si zece locuinte ale unor persoane fizice.

La actiunea de luni, procurorii beneficiaza de sprijin din partea SRI, dar si a Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa foto: realitatea.net

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger