AcasăOldProcurorii DNA fac perchezitii in Prahova, inclusiv la sediul unei institutii publice

Procurorii DNA fac perchezitii in Prahova, inclusiv la sediul unei institutii publice

Acțiune de amploare în 3 județe din zona Moldovei. Sediul RAR Vaslui, vizat de percheziții DNA

Actiune in curs a procurorilor anticoruptie. Inca de la primele ore ale zilei, anchetatorii au iesit pe teren. De aceasta data este vorba despre procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti, care fac perchezitii la sase adrese de pe raza judetului Prahova.

UPDATE: Conform televiziunilor de stiri, perchezitiile se fac la sediul Politiei din cunoscuta statiune prahoveana Sinaia, iar intrati in vizorul anchetatorilor ar fi intrat, conform unor surse judiciare, actualul sef, dar si adjunctul sau.

Anchetatorii vor face o oprire la sediul unei institutii publice, restul de cinci verificari urmand sa fie facute la domiciliile unor persoane fizice, din cate mentioneaza DNA, intr-un comunicat.

Reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie nu fac precizari suplimentare cu privire la numele institutiei in cauza, insa mentioneaza faptul ca actiunea de miercuri face parte din cercetarile care se fac intr-o cauza penala, in care anchetatorii au suspiciuni in privinta savarsirii unor fapte de coruptie si asimilate acestei infractiuni. Neregulile ajunse in vizorul procurorilor ar fi fost comise in intervalul 2013-2015.

269 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger