AcasăOldProcurorii DNA fac la aceasta ora perchezitii la mai multe institutii publice...

Procurorii DNA fac la aceasta ora perchezitii la mai multe institutii publice si unitati sanitare din Capitala

Procurorii anticoruptie fac, luni dimineata, o serie de perchezitii la nu mai putin de 20 de adrese din Capitala, incluzand sediile unor institutii publice si unitati medicale.

UPDATE 2 – Sunt verificate mai multe licitatii de echipament medical, a mentionat subsecretarul de stat in MS, Razvan Vulcanescu. Acesta a mentionat ca e vorba de achizitii de echipament medical, din perioada 2007-2008.

UPDATE 1- Perchezitiile au loc la Ministerul Sanatatii, cat si la patru unitati medicale din Bucuresti, printre ele Spitalul Cantacuzino

Este vorba, precizeaza DNA, de o cauza penala -asupra unor fapte, nu a unor persoane si se fac cercetari cu privire la suspiciunea savarsirii unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie, de catre functionari publici. Faptele aflate sub investigare dateaza din perioada 2008-2011 si ar fi fost savarsite, sustin procurorii anticoruptie, „prin programe finantate din fonduri publice si din fonduri externe”.

Astfel, avand mandate de la instanta, procurorii au descins la 20 de adrese din Capitala, in cadrul unei actiuni pe surata careia oamenii legii beneficiaza de sprijin din partea Oficiului de Lupta Antifrauda (OLAF) din cadrul Comisiei Europene, dar si al Serviciului Roman de Informatii si al Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger