AcasăOldProcurorii cer o pedeapsa de un sfert de veac de inchisoare pentru...

Procurorii cer o pedeapsa de un sfert de veac de inchisoare pentru Alexandru Visinescu

Trimis in judecata anul trecut pentru o acuzatie deosebit de grava, crime impotriva umanitatii, Alexandru Visinescu a aflat, marti, faptul ca procurorii solicita instantei o pedeapsa de 25 ani de inchisoare pentru barbatul in varsta de 89 de ani.

Prezent in sala de judecata de la Curtea de Apel din Bucuresti, la ultimul termen din procesul sau, Visinescu a auzit cand procurorii din cadrul Parchetului General (Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie) au propus Instantei pedeapsa in cazul sau. Iar pedeapsa ceruta de procurori pentru barbatul care a fost comandant al Penitenciarului de la Ramnicu Sarat, in perioada 1956-1963, este de 25 de ani, potrivit B1 TV.

Dupa termenul de marti, Instanta va ramane in pronuntare, urmand sa se anunte data la care va fi aflata prima sentinta in acest caz.

Va amintim ca Alexandru Visinescu este acuzat ca a supus mai multi detinuti unor tratamente inumane, procurorii notand in rechizitoriul intocmit in cazul sau ca 12 dintre ei si-ar fi pierdut viata ca urmare a acestor rele tratamente.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger