AcasăOldProcurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii cer arestarea a sase persoane in dosarul retrocedarilor ilegale

Procurorii anticoruptie cer Intsantei Supreme arestarea preventiva pentru 30 de zile a sase persoane suspectate in dosarul retrocedarii ilegale de paduri si terenuri agricole.

Cei sase -Iacob Sorin Ion, Bengescu Dan Costin, Kadas Iosif, Poenaru Janica, Ordog Lorand Andras si Uta Gabriel- vor fi prezentati in cursul acestei zile Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta DNA intr-un comunicat. Procurorii precizeaza ca, „avand in vedere calitatea de magistrati a inculpatilor ORDOG LORAND ANDRAS si UTA GABRIEL, Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a incuviintat, la data de 15 octombrie 2014, arestarea preventiva si arestarea la domiciliu a celor doi”.

De asemenea, procurorii DNA Brasov informeaza ca, in acest dosar au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand de joi, a patru persoane. Este vorba despre „IACOB SORIN ION, inculpat, pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat, trei infractiuni de cumparare de influenta si trafic de influenta, BENGESCU DAN COSTIN, inculpat, pentru infractiunile de trafic de influenta, dare de mita si constituire a unui grup infractional organizat,  KADAS IOSIF, inculpat pentru infractiunile de constituire a unui grup infractional organizat si trei infractiuni de cumparare de influenta,  POENARU JANICA, inculpat pentru infractiunile de aderarea la un grup infractional organizat si trafic de influenta”, de arata in comunicatul DNA.

foto: obiectiv.info

author avatar
eNational
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger