AcasăOldProcuror bucurestean, retinut de DNA!

Procuror bucurestean, retinut de DNA!

Un procuror a ajuns in vizorul colegilor sai de breasla, doar ca nu criminalisti, ci specializati in cercetarea faptelor de coruptie. Mai exact, un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a fost retinut, pentru 24 de ore, la primele ore ale diminetii de luni, de catre reprezentantii Directiei Nationale Anticoruptie.

Este vorba despre Stefan Crisu, despre care DNA anunta ca a fost retinut pentru 24 ore, incepand cu ora 02.00 a zilei de 25 mai. Procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pe numele caruia DNA a dispus punerea in miscare a actiuni penale este cercetat pentru trafic de influenta.

Procurorii anticorupie au anuntat ca barbatul a fost prins in flagrant, in cursul zilei trecute, primind de la o persoana, care l-a si denuntat la DNA, un telefon mobil de circa 1.000 de euro, precum si suma de 2.000 de euro, despre care anchetatorii mentioneaza ca ar fi fost pretinse de catre procurorul bucurestean in chimbul unui ajutor promis- acela de a interveni intr-un dosar.

Crisu urmeaza sa fie prezentat, luni, magistratilor Curtii de Aple Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. E important de precizat ca procurorii DNA au solicitat si primit- in decursul zilei de luni- aviz din partea Consiliului Superior al Magistraturii, in privinta incuviintarii arestarii preventie a procurorului Stefan Crisu.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger