AcasăOldPrinsi in masina cu mii de pachete de tigari de contrabanda: prejudiciu...

Prinsi in masina cu mii de pachete de tigari de contrabanda: prejudiciu de 31.800 lei

Oamenii legii au demarat cercetarile intr-un caz de contrabanda cu tigari, dupa ce politistii au depistat in trafic, la Botosani, o masina in care se aflau doua persoane si nu mai putin de 3.000 de pachete de tigari.

Autoturismul ticsit cu produse din tutun, aflate atat in portbagaj, cat si in interiorul autovehiculului, a fost tras pe dreapta, in trafic, sambata. La volan se afla un barbat in varsta de 39 de ani, din localitatea botosaneana Darabani. Alaturi de el, in masina folosita pentru transportul tigarilor, se mai afla un tanar in varsta de 22 de ani.

Niciunul nu a putut prezenta, insa, acte care sa justifice prezenta marfii provenite din Ucraina, motiv pentru care pachetele de tigari au fost confiscate, pana la finalizarea cercetarilor menite sa elucideze acest caz.  „In cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vanzarea bunurilor sau a marfurilor ce trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia. (…) Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului este estimat la 31.800 de lei”, se mentioneaza intr-un comunicat al Politiei.

Sursa foto: gazetabt.ro

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger