AcasăOldPrimarul unei localitati din Olt a pierit impuscat, in timpul unei vanatori

Primarul unei localitati din Olt a pierit impuscat, in timpul unei vanatori

Au fost momente de groaza pentru participantii la o partida de vanatoare ce se desfasura, in prima parte a zilei de sambata, pe un camp din localitatea Tatulesti.

Din motive neclare inca, edilul respectivei comune din judetul Olt, Lucian Istrate, care era prezent la acel eveniment destinat pasionatilor de vanatoare, alaturi de alte persoane, a sfarsit in conditii greu de imaginat, dupa ce a fost impuscat in zona toracelui.

Leziunea suferita in urma patrunderii glontelui in organismul sau a fost una atat de grava, incat barbatul in varsta de 48 de ani nu a supravietuit. Din cate a precizat directorul de la serviciul de Ambulanta Olt, intr-o interventie in direct la postul B1 TV, dupa ce a fost data alerta, prin sistemul unic de urgenta, cadrele medicale s-au deplasat la fata locului, insa, din pacate, edilul nu a mai putut fi salvat. „Medicul de la serviciul de Ambulanta nu a putut decat sa constate decesul. (…) A fost o plaga impuscata cu risc vital”, a precizat cadrul medical.

Din primele informatii nu au mai existat victime in urma incidentului sangeros. Ramane ca politia sa investigheze cazul, pentru a se afla exact ce s-a intamplat, dar si daca partida de vanatoare erau autorizata sau nu.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger