AcasăOldPrimarul suspendat din Techirghiol, trimis in judecata pentru luare de mita

Primarul suspendat din Techirghiol, trimis in judecata pentru luare de mita

Procurorii anticoruptie l-au deferit justitiei pe politicianul care a condus, pana sa fie arestat preventiv, destinele orasului Techirghiol.

Aflat in arest preventiv, Adrian Stan, edilul suspendat din functie al orasului Techirghiol a aflat ca, marti, ca procurii DNA constanteni au dispus trimiterea sa in judecata, pentru luare de mita. Dosarul sau urmeaza sa fie judecat de magistratii Tribunalului Constanta.

Arestat preventiv pe 24 octombrie, la o zi dupa ce dupa ce anchetatorii au anuntat ca l-au prins in flagrant in timp ce ar fi primit 40.000 de lei de la reprezentantul unei firme, Stan este acuzat ca, anterior, pe 13 octombrie, avand calitatea de primar al orasului Techirghiol, ar fi pretins de la un om de afaceri „sumele de 40.000 lei si respectiv 64.000 lei, reprezentand un procent de aproximativ 4% din facturile de 1.100.000 lei si respectiv 1.600.000 lei, care urmau sa fie emise de societatea denuntatorului in temeiul unui contract de executie lucrari si achitate de Primaria orasului Techirghiol”.

sursa foto: radioconstanta.ro

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger