AcasăOldPrimarul Oprescu afla saptamana viitoare daca scapa de arestul preventiv

Primarul Oprescu afla saptamana viitoare daca scapa de arestul preventiv

Imagini cu Sorin Oprescu în fața procurorilor, în Grecia! Cât ar urma să rămână în arest fostul primar al Capitalei - FOTO/VIDEO

Pentru primarul Capitalei urmeaza alte cinci zile grele, de asteptare a deciziei Instantei in privinta eliberarii sale din arest.

Contestatia formulata de catre aparatorii legali ai actualului edil al Bucurestilor fata de masura arestarii preventive, pentru 30 de zile, a lui Sorin Oprescu, masura dispusa la finele saptamanii trecute de catre magistratii Tribunalului Bucuresti se va judeca pe 14 septembrie.

Astfel ca, lunea viitoare primarul general al Capitalei va sti daca judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti, care vor analiza solicitarea prin care avocatii sai au atacat decizia TB luata duminica seara tarziu, vor decide daca Oprescu poate fi lasat sau nu sa paraseasca Arestul Politiei Capitalei.

In tot acest timp, Sorin Oprescu va ramane in asa-numitul „beci domnesc”. Va reamintim ca primarul Oprescu a fost arestat preventiv, in noaprea de duminica spre luni, dupa ce judecatorii au acceptat propunerea procurorilor anticoruptie formulata in cazul edilului pe care il acuza de luare de mita.

author avatar
Cristina Stefan
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger