AcasăOldPrimar acuzat de ANI de conflict de interese

Primar acuzat de ANI de conflict de interese

Un primar al unei localitati din judetul Bacau a ajuns in vizorul Agentiei Nationale de Integritate.

Mai exact, ANI a constatat existenta unui conflict de interese – administrativ si penal- in cazul lui Constantin Traistaru, edilul comunei Magura, judetul Bacau. Reprezentantii Agentiei sustin ca, in calitate de primar, Traistaru a semnat contractul individual de munca prin care fiul sau a fost angajat in cadrul Compartimentului Aparatul Permanent al Consiliului Local al comunei bacauane, in  functia de consilier juridic.

Ca urmare a celor constatate, Agentia Nationala de Integritate a sesizat Parchetul de pe langa Judecatoria Bacau, urmand ca acestia din urma sa stabileasca daca Traistaru se face vinovat sau nu de conflict de interese.

Totodata ANI precizeaza, prin intermediul unui comunicat de presa, ca primarul din Magura a fost instiintat asupra declansarii procedurii de evaluare in cazul sau, despre faptul ca are dreptul sa fie asistat ori reprezentat de un avocat, dar si asupra faptului ca poate prezenta date si informatii relevante in aceasta speta. Constantin Traistaru a ales aceasta ultima varianta, respectiv sa depuna la dosarul de evaluare un punct de vedere.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger