AcasăOldPrima declaratie a unuia dintre actionarii din clubul devastat de incendiu: "O...

Prima declaratie a unuia dintre actionarii din clubul devastat de incendiu: „O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv”

(foto: b1.ro)

Unul dintre cei trei actionari ai Clubului Colectiv a decis sa rupa tacerea si sa transmita un prim mesaj opiniei publice. Ajuns in Arestul Central, Costin si-a mandatat avocatul sa faca public un mesaj, in numele sau.

(foto: b1.ro)

Daca deunazi, atat in momentul in care au fost adusi la Parchetul General, pentru audieri, cat si in decursul serii, cand au fost scosi, rand pe rand, din sediul PICCJ si dusi in Arestul Central, odata ce au fost retinuti pentru 24 de ore, fiind acuzati de ucidere din culpa, cei trei actionari ai Clubului Colectiv au ales sa nu scoata un cuvant in fata presei, marti la amiaza s-a aflat despre un prim mesaj venit de la unul dintre ei.

Costin Mincu, unul dintre cei trei tineri care detin actiuni (cele mai putine – 28%-n.r),  la „clubul mortii” cum a ajuns sa fie numit, in ultimele zeci de ore, localul din incinta fostei fabrici „Pionierul”, a transmis, prin intermediul aparatorului sau legal, Vlad Hosu, un mesaj.

Barbatul noteaza in respectivul mesaj faptul ca regreta „enorm tot ce s-a intamplat”, ca a pierdut, la randul sau, in incendiul care a cuprins localul, vinerea trecuta, „colegi si prieteni dragi”.

Va prezentam, integral, mesajul semnat Costin Mincu:

(captura Facebook/Cabinet de Avocat Vlad Hosu)

„Sunt impietrit de durerea din mine si din jurul meu. Am pierdut colegi si prieteni dragi in noaptea care ne-a indoliat pe toti. Altii se zbat la margine de viata, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toti, in gand in fiecare clipa de acum si pana cand voi inchide ochii.

Am vrut sa fac din Colectiv o poveste frumoasa, pentru ca am crezut mereu in pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfarsit printr-un cosmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. As vrea sa pot sterge lacrimile de pe obrajii celor care i plang pe cei care s-au dus. In schimb, nu pot decat sa stau cu capul plecat in fata judecatii. Regret enorm tot ce s-a intamplat.

Costin Mincu”.

Va reamintim ca 32 de oameni au pierit in urma acelui incendiu devastator, ultimul deces fiind consemnat in aceasta dimineata. Din cele peste 180 de persoane ranite in flacarile care au cuprins localul, au mai ramas internate in jur de 130, aproape 90 dintre ele fiind in stare grava sau critica.

309 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger